středa 27. října 2010

Life with My Sister Madonna

Určite ani Vám neuniklo, že Madonnin brat Christopher Ciccone napísal pred dvoma rokmi knihu o živote so svojou úspešnou sestrou.
Pre mňa je Madonna ikona a aj keď nepatrím k jej najväčším fanúšikom, vždy som ju obdivovala za to čo dokázala a kam sa vypracovala. 
Všimla som si, že veľa mladších ľudí ju tak vôbec nevníma, asi je to tým, že aj keď sa necítim staro, trošku som s ňou vyrastala a ona so mňou starla.
Možno, alebo skôr určite je to aj dobou, v ktorej začínala a nebála sa šokovať a vymýšlať nové trendy. Dnes nás už neprekvapí nič, dokonca ani Lady Gaga.
Vždy sa vedela obklopiť tými správnymi ľuďmi, teda v zmysle kariéry, a jedným z nich bol aj jej brat.
Kto knihu doteraz obchádzal, určite Vám ju odporúčam, je naozaj vhodná aj pre nefanúšikov. 
Zavedie Vás cez 80. a 90. roky umeleckej scény až po jej manželstvo s Guyom Ritchie. Mimochodom práve vtedy jej vzťah s bratom ochladol.
Neviem písať recenzie a ani to nechcem robiť, každopádne v knihe je veľakrát vidieť pravá Madonna a nie je to vždy ružové.
Prevláda aj názor, že Christopher napísal knihu z nejakého hnevu a že bez nej by nebol tým čím je. Netreba preto veriť všetkému, no určite má aj on veľké nadanie, inak by nebol umeleckým režisérom jej prvých turné, nezariadil by Madonne minimálne 5 domov s jej úplnou dôverou a nedovolila by mu kupovať pre ňu obrazy na aukciách s tým, že nevedela o aké dielo a za koľko peňazí ide. Takto jej zadovážil napríklad aj Picassa, ktorého hodnota stále rastie.


Christopher Ciccone
so sestrou

Christopher sa priatelil aj s Demi Moore, Naomi Campbell a Kate Moss a zažil s nimi veľa večierkov.

ukážky z Madonninho domu, ktorý zariaďoval


A aký máte názor na knihu vy, ak ste ju čítali?

Žádné komentáře:

Okomentovat